Kennismakingswandeling in de bossen van Averbode (11km) VOLZET

zondag, 2 augustus, 2020

Wat is een kennismakingswandeling?

Je bent nog geen lid bij Singles en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo'n Singlesactiviteit eraan toe gaat? Dan is de Kennismakingswandeling iets voor jou.

Om de 2 maanden organiseert Singles een kennismakingswandeling. Zo kan je op een ontspannen manier in contact komen met andere singles én je kan meteen met al je vragen bij ons terecht.

 

Zomerwandeling door de bossen en heiden van Averbode

Tussen Demeren Nete , in het zuiden van de Kempen op de overgang naar het Hageland, ligt rond de bekende abdij van Averbode het grootste aaneengesloten natuurgebied dat Natuurpunt ooit kon kopen. Met één handtekening werd Natuurpunt eigenaar van Averbode Bos & Heide, 530 ha in één aaneengesloten blok. Hier kunnen we urenlang wandelen in uitgestrekte bossen, vennen, moerassen, heiden en graslanden. Dit is prinsheerlijk genieten van een prachtig stuk ongerepte natuur.

Praktisch:

Afspraak om 13u met Katherine van Singles (0477703384) op de parking van Brasserie Het moment: Herseltsebaan 2, 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Parking: Herseltsebaan 2 (thv Het Moment) en in de Abdijstraat langs de baan tussen de bomen.

Kom je bij aankomst even aanmelden, zo weten we dat je aanwezig bent.

Prijs: 10€ ter plaatse te betalen. Incl: begeleide wandeling, organisatie door Singles.

Max 30 deelnemers voor de wandeling.

We starten om 13u30 de wandeling aan de abdij en wandelen zonder drankstop 11km door de bossen. We sluiten af in de beroemde 'lekdreef' voor een ijsje. 

Zorg voor stevige, waterdichte wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden, handgel en mondmasker, cash geld voor een ijsje.

Honden zijn ook van harte welkom aan de leiband.

Wegens de stijgende besmettingscijfers zijn we deze editie op stap met een kleinere groep.

Momenteel is deze activiteit volzet. Je kan reserveren op de wachtlijst via reservaties@singles.be. We nemen contact met je op zodra er een plekje vrij komt.

 

aantal plaatsen: 20