Kennismakingswandeling in de schaduw van de Abdij van Westmalle (12km)

zondag, 17 maart, 2019

Wat is een kennismakingswandeling?

Je bent nog geen lid bij Singles en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo'n Singlesactiviteit eraan toe gaat? Dan is de Kennismakingswandeling iets voor jou.

Om de 2 maanden organiseert Singles een kennismakingswandeling. Zo kan je op een ontspannen manier in contact komen met andere singles én je kan meteen met al je vragen bij ons terecht.

 

DEZE MAAND:  Kennismakingswandeling in de schaduw van de Abdij van Westmalle (12km)

Rust….. Stilte.... daar draait het om als je het Trappistenpad bewandelt.

We starten aan de dreef die naar de hoofdingang van de abdij leidt. Onmiddellijk komen we in een oase van rust terecht. We wandelen door een ankerplaats van erfgoedlandschap Vlaanderen, de serentiteit van de abdij voel je hier overal. In dit bosrijk gebied kan je nog rustig kuieren, kom je weilanden tegen, zie je de eekhoorns van boom naar boom rennen en kan je even rusten op één van de rustbanken.

Hier en daar zien we al de eerste tekenen van de lente. Ideaal voor een zorgeloze namiddagwandeling met véél leuk Single gezelschap.

We sluiten af met een snack en -uiteraard- een frisse Trappist in de brasserie van Westmalle.

PRAKTISCH

Afspraak om 12u30 met Katherine van Singles (0477703384) op de ruime parking van Café Trappisten: Antwerpsesteenweg 487, 2390 Malle.

Inschrijvingsbijdrage: 15€ ter plaatse te betalen.

OPGELET: De wandeling is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk.

Max 60 deelnemers voor de wandeling.

De wandeling start om 13u en eindigt rond 15u45. Zorg voor stevige, waterdichte wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden. Honden zijn ook van harte welkom.

Na de wandeling eten we nog een snack bij Café Trappisten. Indien je mee wenst te eten na de wandeling, gelieve dan je keuze door te sturen VOOR WOE 13/3/19 via reservaties@singles.be

Je hebt de keuze tussen:

  • Pannenkoek met suiker / confituur / siroop: 5€
  • Apfelstrudel met 1 bol ijs en slagroom 8,70€
  • Croque monsieur met een fris slaatje 6,90€
  • Boterham met trappistenkaas 5,5€
  • Trappistenkaaskroketten van oude trappistenkaas met garnituur 13,90€
  • Verse soep 5,50€

Het eten/dranken wordt afgerekend in het restaurant, zorg dat je hiervoor ongeveer 15€ cash meebrengt om gepast te betalen.

aantal plaatsen: 60