Kennismakingswandeling langs de stadswallen van Damme (9km) VOLZET

zondag, 21 januari, 2018

Wat is een kennismakingswandeling?

Je bent nog geen lid bij Singles en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo'n Singlesactiviteit eraan toe gaat? Dan is de Kennismakingswandeling iets voor jou.

Om de 2 maanden organiseren Singles en Altero samen een kennismakingswandeling. Zo kan je op een ontspannen manier in contact komen met andere singles én je kan meteen met al je vragen bij ons terecht.

Deze Maand: Kennismakingswandeling langs de stadswallen van Damme (9km)

In het natuurgebied van de Stadswallen van Damme kunnen we één van de mooiste stukken natuur van West-Vlaanderen ontdekken.

Nadat het militair belang verdween, evolueerden de grachten tot een diversiteit aan moeras biotopen. Van open water, drijftillen, vochtige weiden, hooilanden en rietkragen tot moerasbos... een heerlijke omgeving voor een winterse uitwaaiwandeling in fijn gezelschap!

PRAKTISCH:

Afspraak met Katherine Van Singles en Ilse en Julie van Altero op de Randparking Damme Zuid: Damse Vaart Zuid, 8340 Damme

De wandeling is 15€ bij aankomst te betalen.

De wandeling start om 13u en duurt ongeveer 2,5u, we wandelen 9km. Zorg voor stevige, waterdichte wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden. Honden zijn van harte welkom maar wel aan de leiband!

We sluiten af in Taverne De Spiegel met een snack rond 16u. Indien je mee wenst te eten, graag even een mailtje naar reservaties@singles.be met daarin je keuze:

  • Garnaalkroketten: 15€
  • Lasagne: 9€
  • Vissoep: 9€

Het eten is ter plaatse af te rekenen, enkel de menu's die voor woensdag 17/1/18 zijn doorgestuurd worden besteld.

DEELNAME IS ENKEL MOGELIJK NA INSCHRIJVING. Voor bijkomende vragen kan je terecht op 0477/70.33.84

aantal plaatsen: 55