Kennismakingswandeling vol herfstkleuren door de weien en bossen van Asse (12km) VOLZET: INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

zondag, 18 november, 2018

Wat is een kennismakingswandeling?

Je bent nog geen lid bij Singles en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo'n Singlesactiviteit eraan toe gaat? Dan is de Kennismakingswandeling iets voor jou.

Om de 2 maanden organiseert Singles een kennismakingswandeling. Zo kan je op een ontspannen manier in contact komen met andere singles én je kan meteen met al je vragen bij ons terecht.

Deze Maand: Kennismakingswandeling door de weien en bossen van Asse (12km) DEZE EDITIE IS VOLZET!

Het Land van Asse wordt maar al te vaak in 1 adem genoemd met het Pajottenland. Nochtans is deze regio minder aangetast door de verstedelijkingdruk van Brussel. Ten zuiden afgesneden door de E40 Gent-Brussel is deze 'moestuin van Brussel' in vele opzichten apart. Wie zou dit prachtige glooiende landschap met oude veldwegen, pastorale weilanden, authentieke kasseiwegen en mooie boerderijen verwachten achter de autofiles van Affligem en Ternat en de lintbebouwing langs de weg Asse-Ternat? De enige manier om dit landschap te ontdekken is dus te voet. Vanuit de 'stad van de hopduivel' loop je een traject over stokoude weggetjes naar het gehucht Terlinden, het klein-Zwitserland van Asse. Onnodig te zeggen dat er dus flink geklommen zal worden!

Afspraak om 12u30 met Katherine van Singles (0477703384) op de parking Boekfos: Boekfos 41, 1730 Asse. De groep komt samen aan de gekleurde bogen aan de ingang van de parking. Opgelet, hier is geen wc of drankgelegenheid.e.

Inschrijvingsbijdrage: 15€ ter plaatse te betalen.

OPGELET: Inschrijven (onderaan deze pagina) is verplicht!

De wandeling start om 13u en eindigt rond 15u30. Zorg voor stevige, waterdichte wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden. Honden zijn ook van harte welkom.

Na de wandeling eten we nog een snack bij restaurant 'In den Bloeyenden Wijgaerdt' op de markt van Asse. Indien je mee wenst te eten na de wandeling, gelieve dit dan even te laten weten VOOR WOE 14/11 via reservaties@singles.be

Het eten wordt afgerekend in het restaurant, zorg dat je hiervoor ongeveer 15€ cash meebrengt om gepast te betalen.

DEZE EDITIE VAN DE KENNISMAKINGSWANDELING IS VOLZET. JE KAN JE OP DE WACHTLIJST ZETTEN DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR reservaties@singles.be. WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE ALS ER EEN PLAATSJE VRIJKOMT.

aantal plaatsen: 50