Nazomerse Kennismakingswandeling in het Muziekbos te Ronse (12km)

zondag, 16 september, 2018

Wat is een kennismakingswandeling?

Je bent nog geen lid bij Singles en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo'n Singlesactiviteit eraan toe gaat? Dan is de Kennismakingswandeling iets voor jou.

Om de 2 maanden organiseert Singles een kennismakingswandeling. Zo kan je op een ontspannen manier in contact komen met andere singles én je kan meteen met al je vragen bij ons terecht.

Deze Maand: Nezomerse Kennismakingswandeling in het Muziekbos te Ronse (12km)

Aan de rand van Ronse bevindt zich een 148 m hoge beboste heuvel met de eigenaardige naam Muziekbos. Dit ganse gebied gelegen aan de taalgrens en verspreid over 3 gemeenten heeft iets mysterieus. Zelfs de Romeinen en de Kelten waren hier thuis tussen de prachtige uitzichten in dit machtig stukje natuur van de Vlaamse Ardennen.

Tijdens deze Kennismakingswandeling lopen we door het dorpje Louise-Marie, passeren we de Geuzentoren en sluiten we af met een lekkere snack in de stijlvol ingerichte taverne “Boekzitting”.  Dit eethuis bevindt zich op de top van het Muziekbos.

Afspraak om 13u met Katherine van Singles (0477703384) op de parking vóór de kerk van Louise-Marie, 9680 Louise-Marie, Maarkedal.

Inschrijvingsbijdrage: 15€ ter plaatse te betalen.

OPGELET: De online inschrijvingen zijn afgesloten. Wil je toch nog graag mee? Stuur dan even een mailtje naar reservaties@singles.be.

De wandeling start om 13u30 en eindigt rond 16u. Zorg voor stevige, waterdichte wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden. Honden zijn ook van harte welkom.

Indien je mee wenst te blijven eten, gelieve dan je keuze voor woensdag 13/9 29/6  te laten weten via reservaties@singles.be. Enkel deelnemers die hun keuze tijdig doorgeven kunnen blijven eten.

Je hebt de keuze uit:

  • Soep van de dag: 6€
  • Croque met sla: 12€
  • Tiramisu met speculoos: 10€
  • Pannenkoek met suiker: 7€