Zomerse Kennismakingswandeling 'De Kreken van het Meetjesland' te Sint Laureins (10km) INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN

zondag, 6 mei, 2018

Wat is een kennismakingswandeling?

Je bent nog geen lid bij Singles en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo'n Singlesactiviteit eraan toe gaat? Dan is de Kennismakingswandeling iets voor jou.

Om de 2 maanden organiseert Singles een kennismakingswandeling. Zo kan je op een ontspannen manier in contact komen met andere singles én je kan meteen met al je vragen bij ons terecht.

 

Deze Maand: Zomerse Kennismakingswandeling 'De Kreken van het Meetjesland' te Sint Laureins (10km)

Het toeristische televisieprogramma "Vlaanderen Vakantieland" ging in 2013 op zoek naar de mooiste wandeling van Vlaanderen. Deze wandeling in het Meetjesland was één van de genomineerden..

Vandaag verkennen we het noordelijk Meetjesland: Vanuit Sint- Margriete, een deelgemeente van Sint-Laureins of ‘Sente’ zwerven we langs vijf kleine kerkdorpen, die verscholen liggen in een landschap dat je kippenvel bezorgt. Het krekengebied van Sint-Laureins is een erg idyllisch landschap met kilometers lange kreken, waarvan de Boerekreek de bekendste is. Deze kreken zijn restanten van lang vervlogen overstromingen tijdens de middeleeuwen.

Afspraak om 12u30 met Katherine van Singles (0477703384) voor Fred's Café: Lange weg 3 te 9981 Sint-Margriete.

Inschrijvingsbijdrage: 15€ ter plaatse te betalen.

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving via het formulier onderaan deze pagina.

De wandeling start om 13u en eindigt rond 15u30. Zorg voor stevige, waterdichte wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden. Honden zijn ook van harte welkom.

Nadien schuiven we samen aan tafel voor een gezellig après bij Freds Café. Indien je mee wenst te blijven eten, gelieve dan je keuze voor donderdagavond 3/5  te laten weten via reservaties@singles.be. Enkel deelnemers die hun keuze tijdig doorgeven kunnen blijven eten.

Je hebt de keuze uit 4 lekkere snacks:

- Croque Monsieur
- Soep met brood
- Pannenkoeken met suiker
- Warme appeltaart