Zomerse Kennismakingswandeling door het Zoerselbos (10km) VOLZET!

zondag, 1 juli, 2018

Wat is een kennismakingswandeling?

Je bent nog geen lid bij Singles en voor je je engageert wil je wel eens weten hoe zo'n Singlesactiviteit eraan toe gaat? Dan is de Kennismakingswandeling iets voor jou.

Om de 2 maanden organiseert Singles een kennismakingswandeling. Zo kan je op een ontspannen manier in contact komen met andere singles én je kan meteen met al je vragen bij ons terecht.

 

Deze Maand: Zomerse Kennismakingswandeling door het Zoerselbos (10km)

In het hart van de gemeente Zoersel ligt het natuurreservaat 'het Zoerselbos'. Een prachtig natuurgebied van meer dan 400 hectaren, dat onvermoede wandelmogelijkheden biedt en een bonte afwisseling toont van bossen, beemden en velden. Zeldzame fauna en flora wachten op ontdekking, in een gebied dat het decor vormde voor de Loteling, een weerwolf en de bende van het Zoerselbos uit de boeken van Hendrik Conscience. We passeren het Boshuisje waar onder Hendrik Conscience inspiratie opdeed voor zijn boeken.
Eindigen doen we in 'In de Wandeling' voor wat mogelijk de beste pannenkoeken van Antwerpen kunnen zijn!

Afspraak om 12u30 met Katherine van Singles (0477703384) op de parking van Brasserie 'In de Wandeling': Peggerstraat 58, 2980 Zoersel

Inschrijvingsbijdrage: 15€ ter plaatse te betalen.

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving via het formulier onderaan deze pagina.

De wandeling start om 13u en eindigt rond 15u30. Zorg voor stevige, waterdichte wandelschoenen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden. Honden zijn ook van harte welkom.

Nadien schuiven we samen aan tafel voor een gezellig après bij In de Wandeling. Indien je mee wenst te blijven eten, gelieve dan je keuze voor donderdagavond 29/6  te laten weten via reservaties@singles.be. Enkel deelnemers die hun keuze tijdig doorgeven kunnen blijven eten.

Je hebt de keuze uit:

  • Pannenkoek met suiker: €4,8
  • Dame Blanche: €7
  • Verse fruitsla: €7,5
  • Croque Monsieur: €7,5