Hoe werkt Singles?

Geen anonieme date

“Hoe weet ik bij wie ik terechtkom?” De eerste die je zal leren kennen bij Singles is Katherine Van Huffelen, de zaakvoertser.

Intakegesprek

“Ik wil graag weten wat Singles voor mij kan doen, voor ik me inschrijf.” Logisch.

Via een toffe babbel peilen we naar je verwachtingen en geven je meteen de beste persoonlijke tip om te starten binnen ons ruim en gevarieerde aanbod.
Dat  is ook de reden waarom wij graag even weten wie jij bent en wat je interesses zijn. . En we geven een heleboel tips om dat beetje drempelvrees voor je eerste activiteit meteen de wereld uit te helpen.
Zo krijg je de garantie dat je mensen ontmoet die op dezelfde golflengte zitten.

Je eigen bookingsysteem

“Hoe kan ik een activiteit reserveren?”

Op de site kan je via een persoonlijk paswoord inschrijven voor de activiteiten die je wenst. In de ‘Members Area’ vind je ook alle info: waar je moet zijn voor de carpooling, wie er meegaat, wie de activiteit begeleidt,... Je kan er ook de foto’s bekijken.

Welkomstactiviteit

“Wat als ik de enige nieuwe ben in de groep?” Daar heeft Singles iets op gevonden.

De Verwelkomingsactiviteit is de perfecte start. Je ziet een heleboel andere nieuwe gezichten en we trakteren je op een verrassende mix van ontspanning, cultuur en gastronomie.

Carpool

“Ik kom niet graag ergens toe waar ik niemand ken!” Hoeft ook niet.

Ok, je eerste activiteit is geboekt.. Maar niemand vindt het echt leuk om alleen ergens naartoe te gaan.

Daarom is er het Carpool-systeem. Online check je op welke parking de deelnemers uit jouw buurt afspreken. Je rijdt met enkele singles samen naar een activiteit en het ijs is onmiddellijk gebroken.

Quality time en networking

“Ik heb al zo’n druk leven. Kan ik Singles er nog bijnemen?”

Bij Singles bepaal je zelf wanneer je in- en uitstapt, op pauze drukt en terugkomt. Jij blijft dus meester van je (vrije)tijd.
Je wint veel tijd omdat je zelf niet naar leuk gezelschap en originele activiteiten moet zoeken. Want echt alles wordt voor je geregeld. Van het huren van de fietsen tot het etentje na de activiteit. Bovendien combineer je 2 dingen op hetzelfde moment: leuke vrije tijd én nieuwe contacten. Dus weer tijd gewonnen.

Privacy

“Bij online dating kan ik tenminste anoniem blijven, waarom zou ik deze stap zetten?”

Je ontmoet enkel de ware als jij je een beetje blootgeeft. Maar Singles eerbiedigt natuurlijk je privéleven. Alles blijft binnen de organisatie en wordt nergens anders voor gebruikt. Persoonlijke gegevens voor carpooling of foto’s zijn op onze site enkel toegankelijk voor de leden.