Blog

Keuken-yoga voor Singles

dinsdag, 24 oktober, 2017

Vele singles vinden het een frustrerende opgave om voor zichzelf te koken. Het feit dat koken-voor-één
nagenoeg evenveel tijd in beslag neemt als koken voor vier is frustrerend. Maar je hoeft echt geen uren in
de potten staan roeren om iets lekkers op tafel te zetten. Jamie Oliver heeft ondertussen al
bewezen dat je op dertig en zélfs op vijftien minuten een lekkere maaltijd uit je hoed kan toveren!

  • Ga eens in je eentje naar een activiteit.

Door alleen ergens heen te gaan dwing je jezelf om te andere mensen te ontmoeten. Zeker als je het wat lastiger vindt om zomaar op andere mensen af te stappen is dit een leerzame ervaring.

Inspiratie nodig voor leuke events? Bekijk even ons aanbod op http://www.singles.be/events

Daten is weten

zaterdag, 7 januari, 2017

De avond van de eerste date: We doen een presentabele tenue aan, spelen onze troeven uit,  gooien nonchalant onze leukste oneliners op tafel en luisteren vol interesse. Doen het altijd goed: grote reizen, daden van altruïsme en liefdevolle verhalen over je huisdier (niet overdrijven). Doen het minder goed: duistere periodes in je leven, je ex(en), lichamelijke ongemakken van alleraard.

Stressmis?

dinsdag, 20 december, 2016

Singles zien vaak een beetje op tegen de feestdagen. Maar dat hoeft helemaal niet. 5 tips om er toch iets leuks van te maken!

Liefde is.. een 3-6-9

woensdag, 19 oktober, 2016

Wat als we liefde nu eens in een contractvorm gieten naar het voorbeeld van een huurcontract: een 3-6-9, zoals dat in spreektaal heet. Eens om de 3 jaar zet je een meeting in je agenda en stel je jullie relatie in zijn geheel in vraag.  Een vriendin: Wat!? Nee je kiest toch voor elkaar voor altijd. Je stelt de duur van je relatie niet in vraag wanneer het goed gaat”. Waarom niet? “Dan krijg je ruzie terwijl er geen probleem is”. Aha.

En ze relativeerden nog lang en gelukkig

dinsdag, 18 oktober, 2016

Eens Assepoester en haar prins wegrijden in de pompoen-koets hoor je niets meer van hen. Hoe zou het ze vergaan na al die jaren huwelijk. Is het elke dag prinsheerlijk en dolverliefd door het kasteel dartelen? Ik kan me hoegenaamd niet voorstellen dat Assepoester zich niet stoort aan het gesmak van prinslief… en de prins ziet allicht ondertussen helemaal grijs door Assepoesters’ gezeur over haar samenwoonkilo’s. “Ga dan sporten!” “Heb ik geen tijd voor!!”.