Stressmis?

20-12-2016

Singles zien vaak een beetje op tegen de feestdagen. Maar dat hoeft helemaal niet. 5 tips om er toch iets leuks van te maken!

  1. Heb jij ook een beetje last van stressmis? Waarom het niet een beetje leuk maken en ook wat pakjes voor jezelf kopen.. Je hebt het tenslotte verdiend! Zo wordt kerstshopping meteen een beetje leuker. Eentje voor mij, eentje voor Nonkel Rudy…
  2. Alleen met Kerst/Nieuwjaar? Gooi eens de vraag in je vriendenkring wie er nog alleen is en vier gewoon gezellig samen met een etentje.
  3. Maak een bucketlist voor 2017. Wat wil je bereiken? Stel je doelen scherp en bedenk een stappenplan. Een nieuwe hobby, gezonder eten, Spaans leren, wat dan ook. Concentreer je op je toekomst en hoe je wil groeien.
  4. Doe liefdadigheidswerk: Liefde geven is liefde krijgen. Je maakt anderen blij en jij houdt er een goed gevoel aan over. Win-win!
  5. Kom buiten en doe iets leuks met andere singles! Alleen zijn met de Kerstdagen hoeft niet te betekenen dat je je eenzaam moet gaan voelen. Plan leuke activiteiten samen met andere singles en haal het leukste uit de Kerstperiode: Samen naar de Kerstmarkt, een boeiende tentoonstelling of een heerlijke winterwandeling… Beetje inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op Single.be!