Katherine van Huffelen

Seksuologe, Familiaal Bemiddelaar, Event Manager en sinds januari 2016 de trotse nieuwe zaakvoerster van Singles.

Singles samenbrengen is mijn passie. Iedereen die naar Singles komt heeft zijn of haar eigen verhaal en bagage. Ik houd ervan om mensen te leren kennen, te luisteren naar hun verhaal en vooral hen op pad te helpen naar een nieuw avontuur.

We’ve all been there: plots ben je single en je staat er alleen voor. De vanzelfsprekendheid van gezelschap, een gesprek en samen dingen doen is weg. Je bent een stukje van jezelf kwijt. Bovendien wil je nog allerlei dingen gaan doen maar veel van je vrienden hebben een relatie, kinderen en je voelt je meer dan eens het vijfde wiel aan de wagen.

Niets is dan fijner om je te omringen met mensen die je begrijpen en hetzelfde doormaken. 

Met hen doe je dingen die je leuk vindt, maak je plezier en gaandeweg vind je jezelf weer terug. 

Mijn doel bij Singles is het slow dating opnieuw introduceren. Maar al te vaak hollen mensen van de ene relatie in de andere uit de angst om alleen te blijven. We leven immers in een maatschappij waarin relaties de norm zijn.. al is de realiteit wel anders. Bij Singles neem je je tijd om anderen en vooral jezelf (opnieuw) te leren kennen. De dating-stress valt weg en maakt plaats voor ont-moeten. Gewoon jezelf zijn tussen mensen waarbij dit kan. 

Want hoe beter je in je vel zit, hoe meer je dat uistraalt en hoe groter je aantrekkingskracht. Iemand anders graag zien begint immers bij jezelf graag zien.

Trakteer je dus op gerust op tijd voor jezelf en een big smile want jouw nieuw avontuur begint vandaag!

Christine Delbeke

oprichtster van Singles, vertelt:

“Het verhaal van Singles is eigenlijk mijn eigen levensverhaal.  22 jaar geleden zat ik in dezelfde situatie als jij.

Ik had veel vrienden, een goede job en een leuke hobby. Maar ik was single. Elk weekend moest ik zelf initiatief nemen om dingen te doen. Ik miste mijn vroegere vriendenkring. Want de meeste van die vrienden waren intussen getrouwd, hadden kinderen of waren te druk bezig met hun job. Enfin, je kent het wel.

Ik sloot me aan bij een sportclub en volgde een avondcursus. Maar al snel bleek dat niet de juiste manier om blijvende contacten te leggen. Meer dan 'Hi en Bye' werd het niet. En natuurlijk was niet iedereen single.

Daarom besloot ik een organisatie voor actieve singles op te richten. Waarmee ik me, net als vroeger, kon amuseren. Vanalles samen beleven en op een ongedwongen manier nieuwe mensen leren kennen, werd mijn uitgangspunt.

21 jaar later is Singles een professionele lifestyle activiteitenorganisatie met meer dan 3000 leden. En het zou leuk zijn, mochten we binnenkort ook jou verwelkomen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde.”