Singles & Smartvibes Burlesque Party @ Het Feestpaleis in Lochristi

zaterdag, 19 mei, 2018
prijs: 
19.00

Op 19 mei wordt Het Feestpaleis in Lochristi de place to be voor happy singles. 

Na het succes van onze laatste editie slaan Singles en Smartvibes opnieuw de handen in elkaar voor de grootste en vooral leukste single party van het land.

Wat mag je verwachten?

Een heleboel singles, dansbare muziek, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. En dit alles in het thema van de avond: Burlesque. Denk hier aan special acts en leuke verrassingen in een Art Nouveau kader.

Natuurlijk zijn de superpraktische slotjes en sleuteltjes weer van de partij. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van de SmartDrinks en party's. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het thuis weer los te krijgen) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje om op jacht te gaan. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Tip: de kleur van de slotjes en sleuteltjes zal ook de leeftijdscategorie van je gespreksstarter verklappen zodat je die lastige vraag ook al niet meer hoeft te stellen.

Praktische info:

Single, 21+ en zin in een feestje? Check! Je voldoet aan alle criteria. En je bent nooit te oud om te feesten.

Dresscode: Casual Chic voor de heren, elegant voor de dames. Laat je gerust inspireren door de roaring 20's & 30's in je kledingkeuze voor vanavond!

When: Zaterdag 19 mei 2018

  • Drink van 20u00-22u00
  • Party vanaf 22u00 tot 4u

Where: Het Feestpaleis, Toleindestraat 20 te 9080 Lochristi (Beervelde, naast Gent)

Tickets: Je boekt best je plaatsje online via www.eatandmeet.be, zo ben je zeker dat je mee kan feesten. Je hoeft geen ticket af te drukken, kom je bij aankomst gewoon even aanmelden op naam aan de balie van Singles/ Eat&Meet. Hier krijg je dan ook meteen je slotje of sleuteltje overhandigd.

Prijs: 19€ incl inkom, glaasje bubbles, fingerfood, slotje/sleuteltje, special acts